Fat Rosie's w Naperville rozszerza się o NOWĄ lokalizację

Scott Harris Hospitality przenosi słynny bar z taco i tequilą do większej lokalizacji z większą ofertą, nowym wystrojem i lepszym doświadczeniem klienta

Fat Rosie's w Naperville rozszerza się o NOWĄ lokalizacjęNaperville, IL (RestaurantNews.com) Dziś, Scott Harris Hospitality, firma macierzysta m.in Fat Rosie’s, przenosi swój ukochany taco i tequila bar po drugiej stronie ulicy w Naperville, aby zapewnić większą restaurację i więcej ofert dla swoich klientów. Teraz znajduje się na 22 E. Chicago Avenue, Suite 111 Naperville, IL 60540, Fat Rosie’s jest hip i festyn rodzinny przyjazny meksykański Taqueria, z nowoczesnym podejściem do tradycyjnej kuchni meksykańskiej i koktajli rzemieślniczych. Fat Rosie’s służy społeczności Naperville od czterech lat i ma trzy dodatkowe lokalizacje we Frankfort, Lincolnshire i Schaumburg, IL.

Nowa lokalizacja Fat Rosie’s o powierzchni 8,500 stóp kwadratowych – prawie 3x większa od poprzedniej lokalizacji – przeniesie Cię do Meksyku dzięki tradycyjnemu i unikalnemu wystrojowi, wprowadzając elementy bezpośrednio z Meksyku, takie jak alebrijes – ręcznie malowane, jaskrawo kolorowe meksykańskie sztuki ludowe zwierząt, autentyczna palapa z dachem pokrytym strzechą i sztuka na zamówienie w całej restauracji. Osobowość Scotta Harrisa jest obecna w całej restauracji, zapewniając niezapomniane wrażenia.

Fat Rosie's w Naperville rozszerza się o NOWĄ lokalizację

Nowa lokalizacja zapewni wszystkie pyszne oferty, które uczyniły Fat Rosie’s miejscem docelowym na całych przedmieściach Chicago z ich autentycznymi antojitos (przystawki), platos (talerze na lunch i obiad), tacos, tamales i ich notoryczne el patron gordo burrito. Nowością w Naperville Fat Rosie’s jest Ensenda Bar, który udowadnia, że „en el mar, la vida es mas sabrosa” („w morzu życie jest smaczniejsze”). Klienci znajdą tu Consome de Camaron, Cachetona de Pulpo y Camarón, Ensenada san Quintín, ostrygi, Botana Fat Rosie 's Mariscos y Ceviche de Dia. Fat Rosie’s zapewnia pełny bar, wraz ze specjalnymi koktajlami.

„Naperville zawsze było dla mnie szczególnym miejscem, otwierając tu swoją drugą restaurację prawie 30 lat temu,” powiedział Scott Harris, założyciel i dyrektor generalny Scott Harris Hospitality. „Wprowadziliśmy autentyczne i zabawne meksykańskie doświadczenie do społeczności z Fat Rosie’s cztery lata temu i kochaliśmy każdą minutę tego. Jesteśmy podekscytowani, że Fat Rosie’s będzie w większej lokalizacji, więc możemy mieć jeszcze więcej zabawy.”

  Czy rzeczownik to osoba miejsce czy rzecz?

Nowa lokalizacja Naperville Fat Rosie’s otwiera swoje drzwi 15 grudnia, ale będzie miała swoje oficjalne Grand Opening Fiesta 12 stycznia 2023 roku, zaczynając od 4 pm z uroczystym przecięciem wstęgi, jedzeniem i specjalnymi napojami, rozrywką, rozdawaniem nagród i więcej.

Fat Rosie's w Naperville rozszerza się o NOWĄ lokalizację

Fat Rosie's w Naperville rozszerza się o NOWĄ lokalizację

Zdjęcia dostępne tutaj.

W celu uzyskania dodatkowych informacji, zdjęć lub pytań prosimy o kontakt z Kaley Shaffer pod adresem kaley@thetagexperience.com.

Więcej o Fat Rosie’s

To bar z tequilą, to taqueria, to przyjazne rodzinie miejsce, w którym można cieszyć się nowoczesnym ujęciem meksykańskiego street foodu przez Scotta Harrisa, ale przede wszystkim to hołd dla wiernego osła starego rolnika z agawy.

Szef kuchni Scott Harris udał się do Meksyku w poszukiwaniu inspiracji do stworzenia nowej meksykańskiej restauracji, którą planował otworzyć w Naperville, IL. Znalazł ją na wiejskiej farmie agawy w postaci osła o imieniu Fat Rosie, który pracował na polach uprawnych od ponad 20 lat. Hodowca agawy traktował Fat Rosie jak część swojej rodziny – w końcu pracowali razem na polach przez bardzo długi czas. Scott tak bardzo podziwiał tę relację, że zdecydował, iż Fat Rosie’s powinno być nazwą jego nowego baru z taco i tequilą. Aby dowiedzieć się więcej odwiedź fatrosies.com.

  Dlaczego i jak wykorzystać Live Video, aby zdominować obecny rynek?

O Scott Harris Hospitality

Scott Harris Hospitality to ikoniczna grupa jadłodajni i barów, która rozrosła się od skromnych początków w Mia Francesca w dzielnicy Lakeview w Chicago do kolekcji ukochanych trattorii, tacek i winiarni, które można znaleźć w całym Chicagolandzie i w południowej Kalifornii. Prowadzone przez Scotta Harrisa, wielokrotnie nagradzanego szefa kuchni i restauratora, różnorodne koncepcje sięgają od winiarni premium, przez odświętne meksykańskie taquerie, po inspirowane sercem restauracje śródziemnomorskie. Więcej niż tylko dobra, prosta kuchnia, restauracje Scott Harris Hospitality robią wszystko, aby stworzyć niezapomniane doświadczenie dla wszystkich gości, ze świeżym, zmodernizowanym podejściem do klasycznych ofert, inspirowanych przez znanych szefów kuchni. Choć oferta różni się, każda lokalizacja działa na tych samych zasadach prostoty, gościnności i jakości, które po raz pierwszy rozświetliły scenę kulinarną w rodzinnym mieście Scotta, Chicago, trzydzieści lat temu. Aby dowiedzieć się więcej, odwiedź shhospitality.co

  Coinbase NFT Pauses Creator Drops na swoim rynku