Zawsze jest zapotrzebowanie na szybkie, łatwe i satysfakcjonujące przystawki, a ten serowy chlebek pull-apart jest dokładnie taki! Idealny dla tłumu, każdy kęs tego chleba jest maślany, serowy i idealnie czosnkowy.
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na przystawki w rękawie. Ten przepis na serowy chleb jest prosty i może być przygotowany wcześniej. I czy wspomniałem, że nakarmi tłum? To jest win-win-win.
Jak zrobić najlepszy serowy chleb
Kluczem jest rozpoczęcie od dobrego chleba. Poszukaj bochenka chleba, który ma chrupiącą skórkę i miękkie, delikatne wnętrze. Lubimy każdy francuski bochenek, włoski bochenek lub bochenek na zakwasie. Następnie przejdź do sera. Prosty jest najlepszy, więc w tym przepisie użyto kombinacji rozdrobnionego cheddara i mozzarelli.
Będziesz potrzebował dużo dobrego masła, aby chleb był miękki i elastyczny, a na koniec świeży czosnek jest koniecznością. Wszystko jest lepsze z czosnkiem!
Łatwy, serowy przepis na chleb „Pull-Apart Bread
Składniki
- 1 duży bochenek chrupiącego chleba, np. francuskiego, włoskiego lub na zakwasie
- 1/2 szklanki (1 laska) niesolonego masła, roztopionego
- 2 średnie ząbki czosnku, mielone
- Sól koszerna i czarny pieprz
- 2 filiżanki rozdrobnionego sera cheddar
- 2 filiżanki poszatkowanego sera mozzarella
- Opcjonalnie: świeże zioła, takie jak pietruszka, szalotka lub szczypiorek
Wskazówki
Krok 1: Przygotuj chleb
Lauren Grant dla Taste of Home
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Pokryj duży kawałek folii nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Wytnij 1-calowy wzór w kratkę w bochenku chleba, nie krojąc całej drogi (zatrzymaj się około 1/2 cala przed spodem bochenka). Ułożyć chleb na przygotowanej folii.
Krok 2: Zrób masło czosnkowe
Połącz roztopione masło, czosnek, 1/2 łyżeczki pieprzu i 1/2 łyżeczki soli.
Delikatnie rozdziel palcami kwadraty chleba, a następnie łyżką włóż masło czosnkowe między szwy. Owinąć folię wokół bochenka i umieścić na środkowym stojaku w piekarniku; piec przez 10 minut.
Krok 3: Nadziej chleb serem i zapiekaj
Lauren Grant dla Taste of Home
Tymczasem w dużej misce połącz cheddar, mozzarellę i łyżeczkę czarnego pieprzu.
Wyjmij bochenek chleba z piekarnika, a następnie zwiększ temp. piekarnika do 425º.
Otwórz folię i ostrożnie nadziej ser w szwy. Wróć do piekarnika, bez przykrycia i piecz, aż ser się rozpuści, będzie bąbelkowy i zacznie brązowieć, jeszcze około 15 minut.
Pozwól krótko ostygnąć przed podaniem. Udekoruj świeżymi ziołami, jeśli używasz.
Jak podawać chleb „Pull-Apart
Polecam krótkie schłodzenie chleba przed podaniem. Nie pozwól mu ostygnąć za długo, chociaż, lub ser zacznie ustawiać się. Lubię podawać ten serowy chlebek z domowym sosem marinara, ale sos ranch jest również świetną opcją. Możesz też dodać trochę okruchów sera niebieskiego do mieszanki serowej i podać ten chleb z naszym sosem z sera niebieskiego. Dla czegoś jasnego i zielonego, uwielbiamy kremowy sos bazyliowy!
Wariacje na temat Cheesy Pull-Apart Bread
Po wykonaniu tego przepisu kilka razy, zacznij bawić się wokół smaków i nadzień. Mix up the kind of shredded cheese you use, add green onions or herbs or kick up the heat with jalapenos or hot sauce. Możliwości są nieograniczone!
Łatwe aperitify na Twoje następne przyjęcie
Zippy Curry Dip
Każdy zjada swoje warzywa, gdy obok nich podany jest ten kremowy dip. Smak curry staje się mocniejszy, im dłużej dip stoi, więc lubię robić go z wyprzedzeniem. -Priscilla Steffke, Wausau, Wisconsin
Sprawdź też te dipy z Crockpot!
Grillowany kurczak, Mango & Blue Cheese Tortillas
Oto fantastyczna przystawka na świeżym powietrzu, aby rozpocząć swoje letnie get-togethers. Podwajamy lub potrajamy składniki, gdy organizujemy przyjęcia. -Josee Lanzi, New Port Richey, Floryda
Cranberry Cream Cheese Spread
Ten świąteczny dip jest błyskawiczny w wykonaniu, zajmuje tylko 10 minut od początku do końca. Dzięki nutce słodyczy, zarówno dzieci, jak i dorośli będą go uwielbiać. -Frankie Robinson, Lockhart, Texas
Artichoke Caprese Platter
Klasyczne włoskie trio mozzarelli, pomidorów i bazylii ubrałam w marynowane karczochy. Wygląda to tak pysznie na ładnym półmisku ustawionym na bufecie. Użycie świeżej mozzarelli jest kluczem do jej wspaniałego smaku. -Margaret Wilson, San Bernardino, Kalifornia
Miniaturowe Corn Dogs
Fun-sized corn dogs dodają trochę czynnika „wow” do każdego cookoutu lub get-together. Dzieci i dorośli w równym stopniu je kochają, więc spodziewaj się, że szybko znikną. -Deb Perry, Bluffton, Indiana
Pimiento Cheddar Spread
Byłem kierunkiem teatralnym w college’u, a mama naszego dyrektora zawsze dbała o to, byśmy byli dobrze odżywieni. Szczególnie lubiłam jej kanapki z serem pimiento i spróbowałam zrobić podobną pastę do krakersów. Smakuje tak samo dobrze, jak zapamiętałam! -Katrina Jameson, Brandon, Mississippi
Świętowanie kamienia milowego? Sprawdź nasze najlepsze pomysły na jedzenie na imprezę emerytalną.
Sweet & Spicy Jalapeno Poppers
Nie ma szybszego sposobu na rozpoczęcie imprezy niż te bekonowe jalapeno poppers. Zrób je z wyprzedzeniem i upiecz tuż przed podaniem. Pokochają je nawet ci, którzy nie tolerują ostrej papryki. -Dawn Onuffer, Crestview, Floryda
Smażony kurczak i Pulled Pork Cornbread Poppers
Te zabawne małe aplikacje są natychmiastowym starterem rozmowy, gdziekolwiek zostaną podane. Uwielbiamy je w dniu meczu, ale byłyby też hitem na brunchu. -Krystal Schlueter, Babbitt, Minnesota
Cucumber Canapes
Zawsze, gdy podaję te kanapki, dostaję prośby o przepis na nie. To delikatne kanapki z kremową pastą ziołową i świątecznymi czerwonymi i zielonymi ozdobami. -Nadine Whittaker, South Plymouth, Massachusetts
Loaded Baked Potato Dip
Nigdy nie myślałam o użyciu frytek z gofrów jako gałki do dipu, dopóki moja przyjaciółka nie zrobiła tego na baby shower. Idealnie nadają się do mojego serowego dipu z bekonu i szczypiorku, który smakuje zupełnie jak dodatek do pieczonych ziemniaków. -Betsy King, Duluth, Minnesota
Barbecued Meatballs
Galaretka winogronowa i sos chili to sekrety, dzięki którym te klopsiki są tak fantastyczne. Jeśli podaję je na przyjęciu, przygotowuję klopsiki i sos z wyprzedzeniem i odgrzewam je tuż przed przybyciem gości. -Irma Schnuelle, Manitowoc, Wisconsin
Buffalo Chicken Pockets
Oto mój pomysł na pubowe jedzenie made easy: ciasteczka aromatyzowane sosem z Buffalo skrzydełek i niebieskim serem. To mój ulubiony piątkowy wieczór. -Maria Regakis, Saugus, Massachusetts
Szybki Chleb Focaccia
Zielone oliwki uzupełniają ten szybki przepis na focaccię o łatwy chleb przypominający pizzę. Przy niewielkiej ilości składników, jest on nadal pełen smaku. Podawaj focaccię jako przystawkę lub obok makaronu, zupy lub sałatki, aby uzyskać pyszny posiłek.-Ivy J Laffoon, Ceres, California
Party Pesto Pinwheels
Wzięłam kilka moich ulubionych przepisów i połączyłam je w te pyszne hors d’oeuvres. Kolorowe i efektowne przekąski powstają z łatwością z chłodzonego ciasta crescent roll, gotowego sosu pesto i słoika pieczonej czerwonej papryki. -Kathleen Farrell, Rochester, Nowy Jork
Mediterranean Nachos
Zrób śródziemnomorską wersję nachos używając chrupiących klinów pita zwieńczonych mieloną jagnięciną lub wołowiną, serem feta i kremowym sosem ogórkowym.-Zaza Fullman-Kasl, Ventura, Kalifornia
Peachy Jalapeno Guacamole
Świeże jalapenos i dojrzałe w lecie brzoskwinie nadają temu kremowemu guacamole tyle smaku. Ma lekkiego kopa, ale uwielbiam to, że nie jest tak pikantne, że wypala moje kubki smakowe! -Colleen Delawder, Herndon, Virginia
Mini Phyllo Tacos
Na zwycięską przystawkę, podaj chrupiące kubki phyllo wypełnione przyprawioną do tacos mieloną wołowiną i rozdrobnionym serem. Te podręczne kąski z pewnością przypadną do gustu głodnemu tłumowi. -Roseann Weston, Philipsburg, Pennsylvania
Honey Horseradish Dip
Uwielbiamy mieć przystawki w piątkowy wieczór zamiast posiłku, a latem lubimy chłodniejsze potrawy. Ten zaskakujący dip dodaje tylko odpowiednią ilość zingów. -Ann Marie Eberhart, Gig Harbor, Washington
Hot Dog Sliders z salsą z mango i ananasów
Na przyjęciach zmniejszamy wiele potraw, w tym te szybkie hot-dogi, do rozmiaru suwaków. Dodajemy do nich łatwą, ale nieodpartą salsę owocową, aby uzyskać świeży smak. -Carole Resnick, Cleveland, Ohio
Garlic-Herb Mini Quiches
Szukasz wspaniałego sposobu na zaimponowanie gościom? Masz to – i potrzebujesz tylko pięciu składników, aby zrobić te smaczne aplikacje! -Josephine Piro, Easton, Pennsylvania
Grzanki z łososia z cytryną i ziołami
Szybkie, lekkie i smaczne, moje grzanki z łososiem stanowią nieodparty finger food. -Christie Wells, Lake Villa, Illinois
Walnut & Fig Goat Cheese Log
Oto prosta pasta, która wymaga tylko garstki składników. Łyżka stołowa miodu jest opcjonalna, ale myślę, że ten dotyk słodyczy ładnie uzupełnia smak koziego sera. -Ana-Marie Correll, Hollister, California
Pomidorki koktajlowe z ogórkiem
Poza tym, że są smaczne, te małe pomidorowe poppersy są dodatkowo rewelacyjne, bo można je zrobić z wyprzedzeniem. Na przyjęciach często potrajam przepis, bo szybko znikają. -Christi Martin, Elko, Nevada
Chicken Chili Wonton Bites
Każdy potrzebuje pewnego, chwytliwego przepisu na tailgate lub piknik. Wontony wypełnione kurczakiem i przyprawami tworzą smakowite kąski do zabawy w biegu. -Heidi Jobe, Carrollton, Georgia
Szaszłyki z kurczaka z chłodnym sosem z awokado
Zawsze szukam lżejszych przepisów do zabrania na tailgate outings – a ten sprawdza się bajecznie podczas grillowania. Wystarczy przygotować marynatę, dodać kurczaka i zabrać go ze sobą na uroczystości przedmeczowe. -Weronika Callaghan, Glastonbury, Connecticut
Pomidorowo-Koziowa Pasta Serowa
Tym przepisem podzieliła się ze mną dobra znajoma. Jest super łatwy i tak pyszny. Goście będą zachwyceni! Najlepiej podawać z krakersami, które nie są mocno przyprawione. -Linda Alexander, Madison, Wisconsin
Spicy Edamame
Edamame (wymawia się eh-duh-MAH-may) to młode ziarna soi w strąkach. W naszej Kuchni Testowej ugotowaliśmy je i doprawiliśmy solą, imbirem, czosnkiem w proszku i płatkami czerwonej papryki. -Kuchnia Testowa Smaku Domu, Milwaukee, Wisconsin
Garlic-Cheese Flatbread
O ile nie planujesz zrobić dwóch, nie licz na resztki. Jako przystawka lub dodatek, ten serowy flatbread zostanie pożarty w czasie krótszym niż czas potrzebny na upieczenie. A to nie jest długo! -Zuzanna Zick, Maiden, Karolina Północna
Warstwowy Dip Śródziemnomorski z Chipsami Pita
Nie twój zwykły dip warstwowy, odważne połączenie hummusu i jogurtu greckiego będzie nowym najbardziej pożądanym przepisem na twoim następnym baby shower lub spotkaniu. -Elizabeth Dumont, Boulder, Colorado
Mini Pizze z cukinii
Szukasz low carb? Ten prosty przepis na przekąskę to fantastyczny sposób na zaspokojenie zachcianek na pizzę przy jednoczesnym pominięciu zwykłej, wypełnionej węglowodanami skórki. -Taste of Home Test Kitchen
Te pizze z żytniego chleba też pokochacie!
Marshmallow Fruit Dip
Ten słodki i kremowy dip można ubić w zaledwie 10 minut. Lubię podawać go w misce otoczonej świeżo zebranymi truskawkami na wiosennych brunchach lub lunchach. -Cindy Steffen, Cedarburg, Wisconsin
Krabowe Filiżanki Phyllo
Zawsze lubię kropkę sosu chili na wierzchu tych łatwych przekąsek. Jeśli nie masz kraba, spróbuj ich z tuńczykiem pakowanym w wodę. -Johnna Johnson, Scottsdale, Arizona
Pastrami Roll-Ups
Na imprezę klubu książki stworzyłam pastrami roll-ups z serkiem śmietankowym i ogórkiem. Te smaczne kąski szybko zniknęły. -Merritt Heinrich, Oswego, Illinois
Brownie Batter Dip
Jestem zwolenniczką słodszej strony dipów, a ta odmiana brownie-batter wpisuje się w moją filozofię życiową: Czekolada sprawia, że wszystko jest lepsze. Chwyć kilka owoców, ciasteczek lub słonych przekąsek i zacznij dipować. -Mel Gunnell, Boise, Idaho
Cucumber Party Sandwiches
To jedna z moich ulubionych przystawek. Mamy wiele pieczeni wieprzowych tutaj w Kentucky, a te małe kanapki są idealne do podawania podczas pieczenia świni. -Rebecca Rose, Mount Washington, Kentucky
Apricot Turkey Pinwheels
Stworzyłam te wyjątkowe pinwheels na przekąskę na mecz piłki nożnej, używając składników, które miałam pod ręką. Były wielkim hitem! Doceniam to, jak szybko i łatwo można je przygotować. -Melanie Foster, Blaine, Minnesota
Golden Chicken Nuggets
Ostateczne smakołyki w kształcie kęsów, nuggetsy z kurczaka otrzymują gwiazdorskie traktowanie, gdy robisz je w domu. Zazwyczaj podaję te pieczone kąski z ziołami ze słodko-kwaśnym sosem do maczania. -Karen Owen, Rising Sun, Indiana
Party Franks
Te drobne, pikantne przekąski mają szerokie zastosowanie. Przygotowuję je często na spotkaniach świątecznych, weselach i zjazdach rodzinnych. Są wygodne do podawania na przyjęciach, ponieważ sos można przygotować wcześniej, a następnie podgrzać z frankami przed podaniem. -Lucille Howell, Portland, Oregon
Pressure-Cooker Garlic-Dill Deviled Eggs
Wielkanoc nie jest kompletna bez gotowanych jajek. Lubię eksperymentować z moimi przepisami i byłam mile zaskoczona tym, jak świeży koperek naprawdę podkręcił smak tych nieodpartych przystawek. -Kami Horch, Frankfort, Maine
Garlic Garbanzo Bean Spread
Moi znajomi i rodzina zawsze proszą mnie o jej zrobienie. Gwarantuję, że zostaniesz poproszony o przepis. -Lisa Moore, North Syracuse, Nowy Jork
Nutty Stuffed Mushrooms
Bazylia, parmezan i pieczarki dobrze się ze sobą komponują, a maślane pekany nadają tym smakołykom zaskakującej chrupkości. Nasze dzieci, wnuki i prawnuki zawsze o nie proszą! -Mildred Eldred, Union City, Michigan
Beer and Brats Nachos
Wybierz się na Środkowy Zachód na wielki mecz z talerzem tych chrupiących przekąsek ożywionych sosem serowym z dodatkiem piwa. -Kelly Boe, Whiteland, Indiana
Caprese Salad Kabobs
Zamień zwykły talerz z warzywami na te zabawne kaboby. Oprócz przygotowywania ich na spotkania, często robię je jako przekąski dla mojej rodziny. A ponieważ montaż jest tak łatwy, dzieci często proszą o pomoc. -Christine Mitchell, Glendora, Kalifornia
Bacon Cream Cheese Pinwheels
Trudno oprzeć się crescent roll, bekonowi i kremowemu serkowi w jednym kęsie! Dzieci, przyjaciele, wszyscy zjedzą te serowo-śmietankowe roladki. Teraz piekę podwójną porcję za każdym razem, gdy mamy spotkanie. -Krista Munson, Sharpsburg, Kentucky
Pomegranate Pistachio Crostini
Nasiona granatu mnie intrygują, więc pokroiłam francuski chleb, posmarowałam go kremowym serkiem i dodałam nasiona, pistacje i czekoladę. -Elisabeth Larsen, Pleasant Grove, Utah
Mini Hot Browns
Oto moje ujęcie słynnej kanapki Hot Brown. Goście szybko przysiądą się do soczystych plastrów indyka i chrupiącego bekonu ułożonych na tostowym żytnim chlebie, a następnie pokrytych bogatym sosem serowym. -Annette Grahl, Midway, Kentucky
Seler nadziewany oliwkami
Moja babcia nauczyła zarówno mnie jak i moją mamę tego przepisu na przystawkę w postaci nadziewanego selera. Zawsze podajemy go na Boże Narodzenie i Święto Dziękczynienia. Farsz jest tak pyszny, że nawet jeśli normalnie nie dbasz o składniki same w sobie, pokochasz efekt końcowy. -Stacy Powell, Santa Fe, Texas
Grillowany dip z czerwonej papryki
Grillujemy paprykę z rozmarynem i czosnkiem, a następnie mieszamy ją z suszonymi pomidorami na kremowe smarowidło do podania z chipsami pita. -Donna Alwine, Bloomington, Indiana
Chili-Lime Roasted Chickpeas
Szukasz lżejszej przekąski, która wciąż cieszy się zainteresowaniem tłumów? Właśnie ją znalazłeś! Ten pikantny, chrupiący przepis na ciecierzycę sprawi, że wszyscy będą z radością chrupać. -Julie Ruble, Charlotte, North Carolina
Sweet Pea Pesto Crostini
Zrobiłam zdrowszy spin na moim ulubionym przepisie szefa kuchni celebrytów, podmieniając bulion roślinny na część oleju i idąc łatwo na ser. Na wierzch crostini, użyj tego przepisu na pesto przypominające pastelowe. Do użycia na makaronie, dodaj więcej bulionu, aby uzyskać konsystencję przypominającą sos. -Amber Massey, Argyle, Texas
Garlic-Parmesan Cheese Ball
To jeden z naszych rozrywkowych mainstayów. Uzupełnia większość posiłków i jest tak łatwy do przygotowania oraz do przyozdobienia różnymi dekoracjami. -Susan Seymour, Valatie, New York
Ronda z krewetkami i ogórkiem
Zawsze robię te przystawki na nasze spotkania. Są łatwe w przygotowaniu i stanowią efektowny dodatek do każdego przyjęcia. -Kelly Alaniz, Eureka, Kalifornia
Ham & Potato Salad Sandwiches
Te małe kanapki z ziołowymi dodatkami są super proste do przygotowania. Ta klasyczna wersja pochodzi z delikatesów w Pradze, gdzie są naprawdę popularnym daniem na zimowe przyjęcia. -Cara McDonald, Winter Park, Colorado
French Quarter Cheese Spread
Ta słodko-serowa kulka, zwieńczona opiekanymi orzechami pekan, stanowi uroczysty prezent dla gospodyni na świąteczne przyjęcia. Heidi mówi: „To zawsze jest hit; nigdy nic nie zostaje i wszyscy proszą o przepis” W domu, zrób to z wyprzedzeniem dla wygody, a następnie przynieś do temperatury pokojowej i podawaj.Heidi Blaine Hadburg – Safety Harbor, FL
Fresh Corn & Avocado Dip
Zmieniam przepis mojej siostry, dodając drobno posiekane jalapeno dla odrobiny ciepła. Jest to inny sposób podawania kukurydzy jako dipu, który może być przygotowany z wyprzedzeniem i przechowywany w lodówce do czasu podania. -Pat Roberts, Thornton, Ontario
Tuscan Truffles
Na świąteczne potlucks, robię trufle na przystawkę z prosciutto, fig i opiekanych orzeszków piniowych. Mascarpone i kozi ser sprawiają, że są one rozpływające się w ustach i kremowe. -Roxanne Chan, Albany, Kalifornia
Dip szpinakowy w miseczce na chleb
Kiedy spotykamy się ze znajomymi, lubię przygotować ten kremowy dip szpinakowy. To prawdziwa gratka dla tłumów. -Janelle Lee, Appleton, Wisconsin
9-Layer Greek Dip
Zamiast podawać ten sam dip taco na każdej imprezie rodzinnej lub potluck, spróbuj tego lekkiego, chłodnego i orzeźwiającego greckiego dipu. Wygląda i smakuje zdrowo – i jest. -Shawn Barto, Winter Garden, Floryda
Brie Puff Pastry
Mój mąż był w siłach powietrznych, więc przyjmowaliśmy gości w całych Stanach Zjednoczonych. Ten przepis zdobyłam będąc w Kalifornii. Jest to jedna z moich ulubionych specjalnych przystawek. -Sandra Twait, Tampa, Floryda
Fried Jalapenos
Oto przystawka, która rozgrzeje każde spotkanie. Rodzina i przyjaciele często proszą, żebym zrobiła te jalapenos. -DeLea Lonadier, Montgomery, Louisiana
Mini BLT Appetizers
Pięć prostych składników to wszystko, czego potrzebujesz, aby zadziwić przyjaciół i rodzinę smaczną przystawką. Uwielbiam je robić, tak samo jak uwielbiam się nimi dzielić. -Nick Berg, Milwaukee, Wisconsin
Blue Cheese Potato Chips
Dzień meczu wymaga czegoś odważnego. Nakładam chipsy ziemniaczane z pomidorami, bekonem i pikantnym niebieskim serem. Robię dwie duże patelnie i zawsze znikają. -Bonnie Hawkins, Elkhorn, Wisconsin
Black Forest Ham Roll-Ups
Uwielbiamy zabawiać się w domu i w biurze. Szynka i ser zwinięte w tortilli tworzą szybką i łatwą przystawkę, którą łatwo przetransportować. -Susan Zugehoer, Hebron, Kentucky
Serek Marynowany
Ta wyjątkowa przystawka zawsze trafia na nasze sąsiedzkie przyjęcia i jako pierwsza znika przy stole bufetowym. Jest atrakcyjna, pyszna i łatwa! -Laurie Casper, Coraopolis, Pennsylvania
Cheesy Quesadillas
Podajemy te quesadillas jako dippery do chili lub ładujemy je z salsą i kwaśną śmietaną na super przystawkę. -Terri Keeney, Greeley, Colorado
Broccoli & Chive Stuffed Mini Peppers
W tych imprezowych przystawkach jest mnóstwo zarówno chrupania, jak i kremu. Świeży szczypiorek pomaga im naprawdę się wyróżnić. -Jean McKenzie, Vancouver, Washington
Chunky Blue Cheese Dip
Za każdym razem, gdy robię ten szybki dip z niebieskiego sera, ktoś prosi o przepis. Wymaga on tylko kilku elementów, więc jego przygotowanie to pestka. Często przygotowuję gęste smarowidło z serem Gorgonzola i podaję je z opiekanymi pekanami -Sandy Schneider Naperville, Illinois
Fontina Asparagus Tart
Ta cytrynowa tarta jest naładowana serem fontina i świeżymi szparagami. Jest łatwa do zrobienia, ale wygląda naprawdę imponująco. Uważaj… Twoi goście będą walczyć o ostatni smaczny kawałek. -Heidi Meek, Grand Rapids, Michigan
Toasted Ravioli Puffs
Grzane ravioli nazywam ulubieńcem fanów, bo znikają szybciej niż zdążę je zrobić. Z zaledwie pięcioma składnikami, tak właśnie zaczynasz imprezę. -Kathy Morgan, Temecula, Kalifornia
Tex-Mex Dip
Usiądź wygodnie i zrelaksuj się z rodziną, delektując się tym kremowym dipem. Kolorowy i świąteczny, jest łatwy do przygotowania z wyprzedzeniem, co czyni go idealnym na dzień meczu. – Mary Anne McWhirter, Pearland, Texas
Spicy Shrimp Salsa
Rzodkiewki dodają wspaniałego chrupania do tej kolorowej salsy, która jest również znakomita nad grillowaną rybą. Jest w niej tylko tyle jalapeno, aby nadać smak bez dużej ilości ostrego smaku -Mary Beth Relyea, Canastota, Nowy Jork
Dilly Veggie Pizza
Zawsze popularna na specjalnych imprezach i łatwa do przygotowania, jest to jeden z moich ulubionych sposobów na wykorzystanie resztek warzyw. Możesz zmienić mieszankę, aby dopasować ją do gustów swoich dzieci, a następnego dnia jest równie pyszna. -Heather Ahrens, Columbus, Ohio
Cherry-Brandy Baked Brie
Nikt nie uwierzy, że ta efektowna przystawka z wiśniową brandy jest tak prosta do wykonania. Możesz zastąpić suszoną żurawinę lub morele wiśniami, a sok jabłkowy brandy. -Kevin Phebus, Katy, Texas
Up Next: Co to jest Relish Tray i co należy na niej umieścić?
Popularne Filmy
ⓘ